Gotowanie jest moją pasją, sposobem na to by zapomnieć o trudach i problemach, metodą relaksowania się. Gotowanie, myślenie o potrawach, przeglądanie książek kucharskich - to wszystko poprawia mi humor. Tworzę własne receptury, sprawdzam te wymyślone przez innych, poznaję ciekawostki kuchni świata. Każda kolejna potrawa uczy mnie czegoś nowego, wciąż się kulinarnie rozwijam. Przyjemność sprawia mi widok uśmiechniętej twarzy osoby, której podaję swoje potrawy :)
Nie jestem doskonała i mam tego pełną świadomość. Chciałabym przy okazji prowadzenia tego bloga wciąż rozwijać swoje umiejętności i czuć dumę, że jestem w stanie osiągnąć coraz więcej :) Mam nadzieję, że przepisy z mojej kuchni przypadną Wam do gustu. Smacznego.
Pozdrawiam Was serdecznie
Shinju
Fajnie było Cię poznać dziś na spotkaniu z Sandorem! Pomysł na kimchi z cukinii (zamiast kapusty!) na pewno wykorzystam - kto wie, czy nie już jutro, bo właśnie nabyłam ponad kilo młodych cukinii, a reszta składników zawsze na podorędziu. Serdecznie pozdrawiam!
OdpowiedzUsuń